Tryg og sikker handel - Verificeret og autentiske sneakers

Privatlivs- og cookiepolitik

INSTOCK SNEAKER STORE –Privatlivs- og Cookiepolitik

Introduktion
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi med de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der skal indsamles oplysninger om dig, skal du slette dine cookies og afstå fra yderligere brug af hjemmesiden. I afsnittene nedenfor har vi uddybet, hvilke oplysninger der indsamles, deres formål, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden bruger "cookies", som er en tekstfil, der er gemt på din computer, mobil osv. på samme måde med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistikker og målrette annoncer. Cookies indeholder dog muligvis ikke skadelig kode, f.eks. virus. Det er muligt for dig at slette eller blokere cookies. Du kan gøre dette ved at følge disse instruktioner: http://minecookies.org/cookiehandteringIf du følger instruktionerne og sletter eller blokerer cookies, bliver de annoncer, du ser, kun mindre relevante for dig, mens de vises oftere. Samtidig kan du også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Generelt
personlige oplysninger er alle former for oplysninger, der til en vis grad kan tilskrives dig. Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af sådanne oplysninger. Det sker fx ved meget almindelige interaktioner på hjemmesiden, såsom at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved anden brug af tjenester eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt id og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering og hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver udtrykkeligt samtykke og selv indtaster oplysningerne, behandler vi også: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette sker typisk, når du opretter et login, eller når du køber på webstedet.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondatabekendtgørelsen og databeskyttelsesloven.Dine oplysninger vil kun blive brugt til det formål, hvortil de blev indsamlet, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger ved et uheld eller ulovligt slettes, offentliggøres, går tabt, forringes eller kommer til uautoriserede personers kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med loven.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, der vil være mest relevante for dig, til at registrere dine køb og betalinger samt til at kunne give dig de tjenester, du har anmodet om, såsom at modtage nyhedsbreve. Derudover bruger vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores tjenester og indhold.

Opbevaringsperiode
Vi opbevarer oplysninger i den periode, der er tilladt ved lov, og vi sletter dem, når det ikke længere er nødvendigt eller relevant. Perioden afhænger af arten af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at fastsætte en generel tidsramme for, hvornår oplysninger slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og muligvis klik, geografisk placering, køn og alderssegment osv. videregivet til tredjeparter i det omfang, oplysningerne er kendt, og hvis vi bruger tredjeparter. Du kan se, hvilke tredjeparter der er involveret i afsnittet om cookies ovenfor. Oplysningerne bruges til målrettet annoncering.

Vi bruger også en række tredjeparter til at gemme og behandle data. Disse behandler oplysninger udelukkende på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Videregivelse af personlige oplysninger såsom navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver dit samtykke. Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at blive informeret om de personoplysninger, vi behandler om dig i et standardformat (dataportabilitet). Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod brugen af oplysningerne. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at oplysninger om dig behandles. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Forespørgsler om dette kan foretages til: instocksneakerstore@gmail.com. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

 Hvis du ikke længere ønsker, at vi behandler dine personoplysninger eller begrænser behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovenstående e-mail-adresse.

 

Forlægger

Hjemmesiden ejes og udgives af:

Instock Sneaker Butik ApS

Poseidonvej 90,

9210 Aalborg SØ

Hvad leder du efter?

Din kurv